Джампиеро Вентура вече не е селекционер на Италия, а в последните часове

...
Джампиеро Вентура вече не е селекционер на Италия, а в последните часове
Коментари Харесай

В Италия гръмнаха: Делио Роси също вариант за националния

Джампиеро Вентура към този момент не е селекционер на Италия, а в последните часове настойчиво се спекулира с възможния негов заместник.

В медиите на Ботуша незабавно започнаха циркулират имената на експерти, които могат да застанат отпред на " нерадзурите ". Сред любимците за нов селекционер са Карло Анчелоти, Роберто Манчини и Масимилиано Алегри. От тях само Анчелоти е свободен, откакто беше освободен от Байерн (Мюнхен). Неговото предопределение обаче ще е излезе скъпо на локалната федерация и това може да накара футболните босове да прегледат и някои по-екстравагантни кандидатури. Сред тях са тези на Винченцо Монтела, Клаудио Раниери и... Делио Роси.

" Бъдещето на Монтела отпред на Милан не е несъмнено. Вероятността да бъде освободен е огромна. При такова стичане на събитията той ще е свободен и ще е елементарно да бъде зает. Ситуацията към Раниери е по-различна. Под негово управление Нант се показва извънредно добре в Лига 1. Освен това договорът му с френския клуб е до 2019 година ", пишат в Италия.

" Интересен вид е и Делио Роси. Той беше уволнен от Болоня през 2015 година и две години беше без работа. През лятото още веднъж седна на треньорската пейка, подписвайки 2-годишен контракт с Левски. Въпреки това обаче не трябва да бъдат забравяни триумфите му в Италия. Достатъчно е да се спомене триумфът за Купата на Италия с Лацио през 2009 година ", написа Stadiosport.it, като регистрира за минус за Делио Роси спора му с Адем Ляич по време на престоя им във Фиорентина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР